Byforeningens første sats på en markedsdag blev en pæn succes, selvom dagen ikke forløb helt som ønsket og planlagt, altså i stille vejr og solskin.

På grund af det varslede kraftige blæsevejr så vi os nødsaget til at omrokere de oprindelige stadepladser fra den store plæne foran Tersløsegård til det lidt mere beskyttede område bag hækkene. På trods af dette truede telte og boder stadig med at blæse væk, og flere måtte tage de opsatte pavilloner ned igen. Dette gjorde det imidlertid svært for forbipasserende på Holbergsvej at se selve markedspladsen.

Til gengæld gav flytningen til det mindre område bag hækkene markedet en rigtig hyggelig og mere intim atmosfære, som blev supleret med rigtig dejlig levende musik.

Mange af dagens besøgende syntes rigtig godt om arrangementet, som de fandt hyggeligt og med mange rigtig gode ”varer” på hylderne. De fleste besøgte også Cafe Holberg for at købe lidt godt til ganen.

Dejlig musik

Tusind tak til Benny for den dejlige musik, som ledsagede os det meste af dagen.

Trods blæsten gav Benny og hans ”orkester” den hele armen med numre af Kim Larsen, Dire Straits og mange andre. Enkelte vovede sig sågar ud i enkelte danse til Benny’s rytmer.

Tak til markedsudvalget og alle de frivillige hjælpere

Fra Byforeningen skal lyde en stor tak til markedsudvalget og alle de frivillige hjælpere, som gjorde  dagen til en succes. Ud over alt det praktiske arbejde med afviklingen af dagen havde flere medlemmer lavet lagkager, bradepandekager, muffins og pølsehorn. Stor succes.

Lækkerierne forsvandt som dug for solen, som beærede os med sin tilstedeværelse det meste af markedsdagen.

Teltet med Cafe Holberg, hvor kaffe, kager og forskellige forfriskninger kunne købes, måtte også have hjælp i form af adskillige stormstropper for at ikke at forlade pladsen i utide.

Byforeningens bestyrelse og markedsudvalget er glade for det pæne antal stadeholdere og besøgende, og at det i det mindste holdt tørvejr og solskin hele dagen.

Categories: