Desværre aflyst på grund af for få tilmeldinger

OBS.: Aflyst – Tersløse Markedsdag d. 13. maj 2023 kl. 10-16

Aflysning af Tersløse Markedsdag

Vi ser os desværre nødsaget til at aflyse Tersløse Markedsdag d. 13. maj 2023.

Dette, da der ikke kom nær nok tilmeldinger til arrangementet.

Der takkes for den udviste interesse for Tersløse Markedsdag.

Med venlig hilsen

Markedsdagsudvalget

———————————————————————————————————————

Så er foråret så småt på vej, og det første store arrangement i Tersløse Byforening er nu ved at være på plads.

Det er derfor med stor glæde, at vi nu kan fortælle jer, at vi igen i år afholder Tersløse Markedsdag på plænen foran Tersløsegård.

Det bliver lørdag d. 13. maj kl. 10-16.

Vi er tidligt ude med datoen for markedet, men det skyldes, at I skal have rigtig god tid til at få kigget efter i jeres gemmer og lofter mm., da det jo er en oplagt mulighed for at få ryddet op og komme ud og mødes med andre efter en lang vinter.

For at skabe en super hyggelig stemning vil der være en lille Café på pladsen, hvor man kan købe lidt forskellige forfriskninger til en yderst rimelig pris. Der vil være borde og bænke til et lille hvil og en hyggesnak under indtagelsen af kaffen, isen, øllen eller lignende.

Det er borgere i Tersløse, samt andre der måtte være interesserede i at have en stand på Tersløse Marked, vi inviterer til at komme.

Tilmeldinger starter den 11. april 2023.

Da det er efter Først til mølle-princippet, skal man ikke tøve for længe med tilmelding, da der er et begrænset antal stadepladser.

Sidste dag for tilmelding er den 1. maj 2023.

Markedet vil blive afholdt på græsplænerne foran Tersløsegaard.

Prisen for en stadeplads er:

– Medlemmer af byforeningen   25.-

– Ikke medlemmer                      75.-

Man er selv ansvarlig for at sætte sin stand op i tidsrummet fra kl. 7 til kl. 10 (borde, pavilloner mm. medbringer man selv), og pakke ned efter kl. 16 og rydde op efter sig.

O.B.S. For jer, der bestiller stadepladser, vil der være mulighed for at bestille morgenbrød i caféen. Der kan vælges imellem grove og alm. rundstykker, samt kaffe eller te. Når I afhenter morgenbrødet i caféen, er der mulighed for at få smør, ost eller syltetøj på rundstykkerne.

Priserne er:

1 stk. morgenbrød med 1 kop kaffe eller te   20.-

2 stk. morgenbrød med 1 kop kaffe eller te   3o.-

Tilmelding til stadepladser samt bestilling af morgenbrød, kaffe eller te skal ske til Kurt på mail: formand@tersloese.dk

Når I tilmelder jer, modtager I et nummer, som både angiver jeres stadeplads, og som skal bruges ved afhentning af morgenbrødet i caféen.

Morgenbrød kan afhentes mellem 08.00 – 09.30.

Betaling for stadepladser og morgenbrød sker på dagen via mobilepay eller kontant.  Vores kasserer Svante kommer rundt til jer.

Vi håber på flot, stille og solrigt vejr, samt at rigtig mange har lyst til at være med til at skabe en fantastisk dag i byen.

Mange forårs-hilsner og på gensyn til jer alle.

Tersløse Byforening

Skulle der mod forventning komme for få tilmeldinger, eller vejret er imod os, vil der blive givet direkte besked til stadeholderne og på Byforeningens hjemmeside: www.tersloese.dk om eventuel aflysning.

Date

maj 13 2023
Expired!

Time

10:00 - 16:00

Sted

Tersløsegård
Plænen

Ingen svar