Skt. Hans på Tersløsegaard

Byforeningen og Tersløsegaard er i år gået sammen om at invitere til Skt. Hans fest sammen.
Før vi ser os om, er det igen blevet midsommer, og traditionen tro inviteres der til Skt. Hans fest på plænerne foran Tersløsegaard.
Da Tersløsegaard står foran en stor og festlig sæson, hvor man fejrer, at det er 300 år siden, at det at spille teater tog sit indtog i Danmark, vil aftenen se lidt anderledes ud end byen er vant til.
Sjællands Teateret skal, hen over sommeren, lave 10 storslåede opførsler af Holberg´s komedie ”De usynlige”.
En af forestillingerne er netop på Skt. Hans aften torsdag d. 23. juni, hvilket betyder, at Tersløsegaard skal afvikle 2 arrangementer samme aften.
Derfor er Byforeningen nu gået i et samarbejde med Tersløsegaard, så vi sammen kan skabe en fantastisk aften.
Da vi stadig er i gang med planlægningen, vil et endeligt program komme senere, men aftenen vil blive nogenlunde som følger:
  • For teatergæsterne starter aftenen i telthaven med teater, spisning m.m. (ønsker I at deltage her, kan I finde info. samt købe billetter via Tersløsegaard´s hjemmeside: tersloesegaard.dk).
  • Forestillingen forventes at slutte kl. ca. 21.00, og herefter ”smelter” de to arrangementer sammen på plænerne foran Tersløsegaard.
  • For jer, der kun kommer til Skt. Hans festen, åbner vi caféen kl. 20.00.
Her vil i kunne købe kaffe/te, kage, øl, vand, is m.m.
  • Når alle er samlet på plænen er der en kort velkomst, hvorefter ”Jeppe” kommer og tænder bålet ved at spy ild på det. Vi afsynger ”Midsommervisen”, og bagefter er der hygge ved bålet med lidt god sommermusik i højttalerne.
Vi håber at se rigtig mange fra både byen og omegnen til en dejlig aften.
Tersløsegaard og Tersløse og Omegns Byforening

Date

jun 23 2022
Expired!

Time

20:00 - 23:55

Sted

Tersløsegård
Plænen
Kategorier

Ingen svar